Харчоблок лікарні

Контактний телефон: (0542) 66-18-56, email: smdkl_ds@ukr.net

Шеф-кухар лікарні Тетявкіна Тетяна Дмитрівна

Харчоблок лікарні працює з 1983 року, розташований окремо від лікувального корпусу в одному з окремих приміщень історичного комплексу лікарні Святої Зінаїди. Обслуговує 295 хворих дітей 3-х разовим лікувальним дієтичним харчуванням та матусь які знаходяться по догляду за дитиною до 6 років.

Завідувачка харчоблоком шеф-кухар Тетявкіна Тетяна Дмитрівна, стаж роботи 32 роки.

 

Харчоблок має 6 виробничих цехів:

  • м’ясо-рибний цех для первинної обробки сирого м’яса та риби, оснащений сучасними електро м’яорубками МИМ 300М, 2017 року випуску;
  • овочевий цех, де проводиться первинна обробка овочевої групи продуктів;
  • варочний цех, оснащений сучасними електроплити, столами для приготування їжі;
  • мучний цех, для випікання кондитерських виробів, обладнаний пекарською шафою та спеціальними розділочними столами;
  • цех готової продукції, оснащений протирочними машинами, що протирають приготовану їжу для дієтичного харчування;
  • мийний цех, для миття кухонного посуду, обладнаний 2-ма спеціальними мийними ваннами та спетажами для чистого посуду;
  • кладова для зберігання сипучих продуктів.

Меню дієтичного харчування складає та розраховує сестра медична з дієтичного харчування, яке враховує всі дієтичні столи харчування. На харчоблоці працює висококваліфікований колектив кухарів, кухонних працівників.

В 2017 році харчоблок лікарні було до оснащено сучасним спеціалізованим обладнанням.